Nyheter

Nyheter från ESAB

Håll dig uppdaterad om ESAB. Läs de senaste pressmeddelandena och artiklarna.

Kostnadsfritt seminarium
UPPGRADERING ELLER NYINVESTERING
- VAD ÄR BÄST?

På ESAB i Laxå kommer vi hålla en givande automationsdag för er som använder en ESAB automationsutrustning. Ni kanske befinner er i en situation idag där ni behöver uppgradera alternativt göra en nyinvestering, dels för att:

 

§ Höja produktiviteten § Förbättra säkerheten för operatören § Öka svetskvaliteten § Förlänga installationens livslängd Boka in 8 oktober i er kalender!

 

Dagen kommer varvas med både teoretiska presentatioenr och pratiska demonstrationer av vår sakkunniga personal med mångårig erfarenhet inom området svetsautomation.

 

Under dagen ges möjlighet för diskussioner och vi bjuder på lunch.

 

 

Datum: Torsdagen den 8 oktober ...

På ESAB i Laxå kommer vi hålla en givande automationsdag för er som använder en ESAB automationsutrustning. Ni kanske befinner er i en situation idag där ni behöver uppgradera alternativt göra en nyinvestering, dels för att:

 

§ Höja produktiviteten § Förbättra säkerheten för operatören § Öka svetskvaliteten § Förlänga installationens ...

Läs mer

ESABs nya svetshjälm med hög upplösning ger tydligast vy över smältbad och reducerar trötthet i ögonen

ESAB Welding & Cutting Products lanserar svetshjälmen Aristo® Tech HD, som är den första hjälmen med automatisk avbländning av högsta möjliga optiska klass 1/1/1/1, optiska prestanda enligt standarden EN 379. Professionella svetsare kommer omedelbart att uppleva en större klarhet av svetsen och ökad definition av smältbadet, vilket hjälper dem att uppnå mer exakta resultat och minska tröttheten i ögonen, speciellt vid svetsning under långa perioder.

Aristo Tech HD har en avancerad LCD-lins med ett siktfält på 100 x 62 mm – 12 mm – för större synlighet och bättre rumsuppfattning. ESABs nya X-TIG-läge ger överlägsen prestanda vid TIG-svetsning med 5 ampere. I X-TIG-läge använder hjälmen ...

ESAB Welding & Cutting Products lanserar svetshjälmen Aristo® Tech HD, som är den första hjälmen med automatisk avbländning av högsta möjliga optiska klass 1/1/1/1, optiska prestanda enligt standarden EN 379. Professionella svetsare kommer omedelbart att uppleva en större klarhet av svetsen och ökad definition av smältbadet, vilket hjälper dem ...

Läs mer

ESABS NYA 200 AMPERE PLASMASKÄRSYSTEMET - FÖR GENOMTRÄNGNING OCH SKÄRNING MED HÖG PRODUKTIVITET

ESAB Cutting Systems lanserar Smart Plasmarc™ 200, ett nytt m2200 ampere plasmasystem med för tung mekanisk skärning.Systemet m2-200 Plasma använder tryckluft, syrgas eller kväve för att skära ett brett spektrum av materialtyper och tjocklekar. Det kan utföra högproduktiv genomträngning och skärning i olegerat stål med tjocklekar på upp till 38 mm. Systemet tillåter kantstart och kapning av material med tjocklekar på upp till 50 mm och är konstruerat för hög tillförlitlighet och enkel hantering.

Höga skärhastigheter förbättrar effektiviteten och ger fler skurna delar per timme. Jämfört med oxybränsle är ESABs system m2-200 Plasma mer än fyra gånger snabbare i olegerat stål med en tjocklek ...

ESAB Cutting Systems lanserar Smart Plasmarc™ 200, ett nytt m2200 ampere plasmasystem med för tung mekanisk skärning.Systemet m2-200 Plasma använder tryckluft, syrgas eller kväve för att skära ett brett spektrum av materialtyper och tjocklekar. Det kan utföra högproduktiv genomträngning och skärning i olegerat stål med tjocklekar på upp till 38 mm. ...

Läs mer


Kalender

Besök gärna oss vid något kommande evenemang. Se ESABs kalender för en komplett förteckning över mässor och andra evenemang.
Denna sida uppdateras successivt, så kom gärna tillbaks hit!

ESAB Products

E-nyhetsbrev

Håll dig à jour med senaste nytt om svetsning och skärning från ESAB, som skickas direkt till din inkorg.

ESABs e-nyhetsbrev är fyllt med nyheter och information om produkter, kundapplikationer, tips, specialerbjudanden, kommande evenemang med mera.

Läs äldre nummer av nyhetsbrevet här.

Prenumerera på ESABs e-nyhetsbrev genom att fylla i formuläret.


x

Hitta din närmaste återförsäljare