ESAB Nyhetsarkiv

Den nya svetshjälmen Sentinel A50 från ESAB har avancerade funktioner som ökar svetsarens produktivitet och samtidigt erbjuder högre komfort

10 mars 2017

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och termisk skärning, lanserar ett nytt tillskott till sitt utbud av svetshjälmar - den automatiska högprestandahjälmen Sentinel™ A50. Hjälmen är en radikal nykonstruktion med ergonomiskt huvudbindsle och omfattande inställningsmöjligheter för maximal produktivitet, funktionalitet och användarvänlighet.

Läs mer


Nya ESAB Renegade ES 300i strömkälla för MMA/LiveTig mer effekt i portabelt paket

20 februari 2017

ESAB Welding & Cutting Products lanserar den nya strömkällan Renegade ES 300i för MMA (SMAW) och LiveTIG (GTAW). Den inverterbaserade MMA/TIG-strömkällan erbjuder extrem effekt i kompakt format – 300 A vid intermittensfaktor 40 %, trots att den väger endast 15 kg och har måtten 460 x 200 x 320 mm. Greppvänliga handtag på front, baksida och översida gör strömkällan lätt att hantera och flytta i alla lägen.

Läs mer


Nya Rebel™ 1-fas svetsströmkälla med mer effekt och bättre portabilitet

17 januari 2017

Rebel EMP 215ic MIG/TIG/MMA-strömkälla är mycket flexibilitet med avseende på både strömförsörjning och arbetsplats, och erbjuder samtidigt många av de mest innovativa svetstekniska lösningar du kan hitta på dagens marknad.

Läs mer


Kurs - Lönsamma svetsprocesser, LSP Weld on Sweden och ESAB

Av Dick Skarin | 2 december 2016

En kurs för dig som vill ha mer kunskaper om svetskostnader vid smältsvetsning, hur dessa kan reduceras, vad man ska tänka på vid val av svetsmetod och vad man bör beakta vid en processoptimering.

Läs mer


ESAB lanserar iSerien – plasmaskärmaskiner för precisionsskärning i mekaniserad skärning

23 november 2016

ESAB har lanserat iSerien – plasmaskärmaskiner för mekaniserad skärning. Maskinerna ingår i ESAB:s integrerade system av produkter för högre produktivitet och lägre skärkostnader.

Läs mer


x
x

x

Loading..