Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

ESAB på ELMIA SVETS OCH FOGNINGTEKNIK

15-18 MAJ 2018

Elmia Svets och Fogningsteknik arrangeras för tredje gången och mässan är större än någonsin.

Under mässans fyra dagar får ni möjlighet att bekanta er med ESABs nyheter och framtidens innovationer inom svets- och fogningsteknik. Vi kommer bland annat visa och demonstrera:

  • Nya Rebel 255-320 3-fasmaskiner
  • Renegade TIG och MMA
  • Nya Cutmaster 60i
  • Miggytrac 5000 - Miggytrac B501

Läs mer om en del av produktutbudet som vi kommer visa i montern A07:18 nedan.

Varmt välkomna!

Entrébiljett till Elmia Svets och Fogningsteknik

Möt oss på Elmia

Entrébiljett

Genom att klicka på länken och registrerar dina uppgifter enligt Elmia biljettinformation, kan du med enkelhet printa ut din biljett innan ditt besök hos oss.REBEL - nu äntligen i Sverige

REBELRebel är en genuin svetsmaskin för flera processer, MIG/MAG, LiftTIG och MMA, nu även i 3-fas med 255 resp 320 amp.

Besök vår monter A07:18 och bli först med att testa dom nya maskinerna.

Välkommen!

Läs mer»

Cutmaster 60i - ny bärbar plasmautrustning

Cutmaster 60i

ESAB Cutmaster TRUE Serien kan man arbeta hela dagen med den rekommenderade skärkapacitet och när du behöver den där extra styrkan, kan du lita på att den finns.

Läs mer»

Renegade ET300i /ET300iP- kraftfull, bärbar TIG-maskin

RENEGADE ET300

ESAB Renegade sätter standarden för svetsströmkällor för fältarbete - den är den lättaste och mest kompakta svetsströmkällan i sin klass. Tre handtag gör den enkel att hantera, dra, knuffa, eller slänga över axeln och bära med sig till svåråtkomliga svetsställen.

Läs mer»

 
x
x

x

Loading..