Nyheter

Nyheter från ESAB

Håll dig uppdaterad om ESAB. Läs de senaste pressmeddelandena och artiklarna.

ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G för unika och prisvärda lösningar vid arbete med svetsning och slipning

ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G – F20, G30, G40 och G50 – som med sina uppfällbara visir är särskilt lämpliga för svetsnings-, skärnings- och sliparbeten. Hjälmsortimentet F&G är ESABs mest mångsidiga lösning för svetsning och slipning, från den enkla F20-modellen med hög skyddsnivå, till den mångsidiga G30 och de stora inre visiren på modellerna G40 och G50.Alla modeller har ett "Luft"-alternativ för användning med tillbehöret ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator).

Hjälmen F20 är en hjälm med fast mörkhetsgrad, samt ett lätt skal och bekvämt huvudbindsle, vilket utgör grunden för hela F&G-sortimentet. F20 har ett svetsglas med mörkhetsgrad DIN 10 för svetsning och ...

ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G – F20, G30, G40 och G50 – som med sina uppfällbara visir är särskilt lämpliga för svetsnings-, skärnings- och sliparbeten. Hjälmsortimentet F&G är ESABs mest mångsidiga lösning för svetsning och slipning, från den enkla F20-modellen med hög skyddsnivå, till den mångsidiga G30 och de stora inre visiren ...

Läs mer

ESAB regulatorer serie G tillverkas nu i Europa

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och skärning, har gjort stora investeringar i sin fabrik i Polen, för tillverkning av den populära G-serien tryck- och flödesregulatorer för kunder i Europa. När tillverkningen sker närmare huvudmarknaden kommer kunderna att få bättre lagerhållning hos återförsäljarna och kortare leveranstider, endast 5 till 7 dagar, för ej lagerhållna artiklar.

Den toppmoderna produktionsanläggningen i Opole i Polen är försedd med helt ny produktionsutrustning, anpassad för de allra modernaste tillverkningsprocesserna.

Dessutom är kvalitetskontrollen kompromisslös – 100 procent av regulatorerna kontrolleras och testas innan de får lämna fabriken.

Regulatorerna ...

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och skärning, har gjort stora investeringar i sin fabrik i Polen, för tillverkning av den populära G-serien tryck- och flödesregulatorer för kunder i Europa. När tillverkningen sker närmare huvudmarknaden kommer kunderna att få bättre lagerhållning hos återförsäljarna och kortare leveranstider, ...

Läs mer

Nya plasmaskärmaskinen Cutmaster™ 60i erbjuder bästa effekt/vikt-förhållande och lättavläst display

ESAB® Welding & Cutting Products tillkännagav att deras nya handhållna Cutmaster® 60i luftplasmaskärsystem nu är tillgängligt.

Cutmaster 60i väger 16,8 kg och har märkuteffekt 7,6 kW vid intermittensfaktor 50 % vid 60 A. Rekommenderad snittjocklek är 16 mm, men maskinen klarar upp till 38 mm när det behövs. Den ger dessutom högre skärhastighet i alla godstjocklekar än någon annan maskin i klassen.

"Vi har konstruerat Cutmaster 60i med branschens bästa effekt/vikt-förhållande för klassen", säger Michelle Chamberlain, Director – Global Manual Plasma Product Development, ESAB. "Användarna kommer omedelbart att upptäcka den stora, lättavlästa LED-displayen, som ger mer information tydligare ...

ESAB® Welding & Cutting Products tillkännagav att deras nya handhållna Cutmaster® 60i luftplasmaskärsystem nu är tillgängligt.

Cutmaster 60i väger 16,8 kg och har märkuteffekt 7,6 kW vid intermittensfaktor 50 % vid 60 A. Rekommenderad snittjocklek är 16 mm, men maskinen klarar upp till 38 mm när det behövs. Den ger dessutom högre skärhastighet ...

Läs mer


Kalender

Besök gärna oss vid något kommande evenemang. Se ESABs kalender för en komplett förteckning över mässor och andra evenemang.
Denna sida uppdateras successivt, så kom gärna tillbaks hit!

ESAB Products

E-nyhetsbrev

Håll dig à jour med senaste nytt om svetsning och skärning från ESAB, som skickas direkt till din inkorg.

ESABs e-nyhetsbrev är fyllt med nyheter och information om produkter, kundapplikationer, tips, specialerbjudanden, kommande evenemang med mera.

Läs äldre nummer av nyhetsbrevet här.

Prenumerera på ESABs e-nyhetsbrev genom att fylla i formuläret.


x
x

x

Loading..