Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

ESAB introducerar ny serie gasutrustning och tryckregulatorer

23 maj 2017

ESAB Welding & Cutting Products introducerar en ny serie produkter för gassvetsning och -skärning, som komplettering till sin europeiska produktportfölj. Den nya produktserien är en kombination av tryckregulatorer, svetsnings- och skärningsutrustning från marknadsledande Victor® och ESAB och utgör det mest heltäckande produktsortiment någon tillverkare i branschen erbjuder och uppfyller behoven hos de flesta krav på gassvetsning och skärning.

Den nya produktserien omfattar bland annat gasregulatorer, brännarhandtag, munstycken och tillbehör för syrgasskärning, flödesmätare, skärutrustning och utrustningssatser för svetsning och skärning. Produkterna täcker alla behov, från verkstäder och tillverkningsindustri till de allra tyngsta tillämpningarna i smältverk och gjuterier. De representerar utvecklingens framkant inom gasteknik och erbjuder överlägsen kvalitet, tillförlitlighet, säkerhet och höga prestanda. Alla produkter använder standardutrustning, vilket innebär att de är helt utbytbara med befintlig ESAB-utrustning. Dessutom är de nya brännarna och svetshandtagen kompatibla för att passa och ersätta befintlig icke-ESAB-märkt gasutrustning på Nordens marknad.

Bland produktegenskaperna kan nämnas:

ESAB ESS4 1-stegsregulatorer serie -stegsregulatorer med avancerad, användarvänlig konstruktion som skyddar utloppsslangens anslutning, avlastningsventilen, manometrar och invändiga komponenter från skador. Locket är tillverkat av en legering med dubbelt så hög hållfasthet som mässing och fäst med 6 rostfria skruvar i ett hus av smidd mässing för en stabil, helt plan och perfekt tätning. Inställningsvred med en teknik kallad SLAM™ (Shock Limitation and Absorption Mechanism) skyddar regulator och flaskventil om flaskan skulle välta – skyddet klarar islagskrafter på mer än 22 kN.

ESAB 1-stegsregulatorer serie G bygger på en mer traditionell regulatorkonstruktion med profilerade vred, färgkodade efter gastyp, som gör inställning av gastrycket bekvämare och enklare. Regulatorerna har hölje av höghållfast legering med nästan dubbla hållfastheten jämfört smidd mässing, vilket ger utomordentlig hållbarhet och livslängd.

ESAB skärbrännar- och svetshandtag i serie 400 är tillverkade av en höghållfast legering och formgivna på ett sätt som passar naturligt i svetsarens händer. Lättare och tåligare än traditionella mässingshandtag – legeringen har tre gånger så hög hållfasthet som mässing. Utomordentlig överblick över arbetsområdet, tack vare kompakt och smidig konstruktion med rören i samma plan. Handtagen har en universalblandare som gör det möjligt att använda snart sagt vilken bränngas du vill. Du behöver bara välja rätt tillsatsmaterial.

Produkterna i den nya serien bygger på sedan länge beprövad teknik från världsledande tillverkare, förfinad med de senaste rönen inom syrgasskärning och gasreglering. De finns hos alla ESAB-återförsäljare i Europa. Du hittar närmaste återförsäljare på www.esab.com.

ESAB Welding & Cutting Products är en välkänd branschledare inom svetsning och skärning. ESAB har tillsatsmaterial, utrustning och tillbehör för att skapa lösningar för kunder i hela världen – oavsett om de arbetar med sedan länge beprövade och förfinade svets- och skärmetoder eller med revolutionerande tekniska lösningar inom automation och mekaniserad skärning.

Ny serie produkter för gassvetsning
x
x

x

Loading..