ESAB uppdaterar de belagda svetselektroderna OK48.00 för att möta H4R-kraven på låg hydrogenhalt och fuktbeständighet

23 mars 2016

ESAB Welding & Cutting Products lanserar uppdateringen av OK48.00 (belagda) elektroder som har utformats för att möta H4R-kraven på låg hydrogenhalt och fuktbeständighet (enligt AWS). Denna nya generation av ESABs omtalade OK48.00-elektroder ger förbättrad prestanda vid svetsning under svåra spänningsförhållanden, inklusive vid tillverkning och offshore-konstruktion.

ESABs belagda elektroder i OK-serien är tillverkarnas förstaval. De ger god genomträngning, jämn kvalitet och en mjuk, stabil båge med lite svetsstänk. Elektroderna har pålitliga mekaniska egenskaper i både kalla och varma miljöer, på arbetsplatser med hög luftfuktighet och i olika svetsläge. Elektroderna i OK-serien är enkla att tända och återtända och passar för alla svetsare oavsett erfarenhet.

OK48.00, numera H4R, ger samma effektivitet, mekaniska egenskaper och överlägsen svetsbarhet som tidigare. De nya OK48.00 elektroderna är konstruerade att minska fuktupptagning i miljöer med hög luftfuktighet. Beständigheten mot fuktupptagning hjälper till att förebygga vätesprickor och eliminera porositet, som är särskilt kritiskt vid till exempel offshore arbeten.

Testa en av ESABs låg hydrogenhaltiga OK48.00 elektroden och upptäck varför den urprungliga svetselektroden fortfarande är den bästa. Hitta din närmaste ESAB-återförsäljare, www.esab.se/se/se/okwithesab/ för mer information.

ESAB Welding & Cutting Products är marknadsledande inom svets- och skärindustrin. ESAB:s svetstrådar, utrustning och tillbehör erbjuder lösningar för allt från erkända processer inom svetsning och skärning till revolutionerande teknik inom mekanisk skärning och automation för kunder världen över.
 

x
x

x

Loading..