ESAB Nyheter

ESAB introducerar ny serie gasutrustning och tryckregulatorer

23 maj 2017

ESAB Welding & Cutting Products introducerar en ny serie produkter för gassvetsning och -skärning, som komplettering till sin europeiska produktportfölj.

Läs mer


SÅ KAN INNOVATION OCH SMART TEKNOLOGI UNDERLÄTTA FÖR SVETSAREN ATT SKAPA FOGAR AV HÖG KVALITET MED REPETERBARHET

15 maj 2017

Produktivitet är alltid ett fokusområde och svetsningen granskas ofta. Beroende på applikationen och objektet kan produktiviteten ökas genom automatiserad svetsning, tex. robotsvetsning eller andra halv-automatiserade processer. Även den manuella svetsningen kan effektiviseras med hjälp av tekniska lösningar som bidrar till mindre svinn i processen.

Läs mer


Den nya svetshjälmen Sentinel A50 från ESAB har avancerade funktioner som ökar svetsarens produktivitet och samtidigt erbjuder högre komfort

10 mars 2017

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och termisk skärning, lanserar ett nytt tillskott till sitt utbud av svetshjälmar - den automatiska högprestandahjälmen Sentinel™ A50. Hjälmen är en radikal nykonstruktion med ergonomiskt huvudbindsle och omfattande inställningsmöjligheter för maximal produktivitet, funktionalitet och användarvänlighet.

Läs mer


Nya ESAB Renegade ES 300i strömkälla för MMA/LiveTig mer effekt i portabelt paket

20 februari 2017

ESAB Welding & Cutting Products lanserar den nya strömkällan Renegade ES 300i för MMA (SMAW) och LiveTIG (GTAW). Den inverterbaserade MMA/TIG-strömkällan erbjuder extrem effekt i kompakt format – 300 A vid intermittensfaktor 40 %, trots att den väger endast 15 kg och har måtten 460 x 200 x 320 mm. Greppvänliga handtag på front, baksida och översida gör strömkällan lätt att hantera och flytta i alla lägen.

Läs mer


Nya Rebel™ 1-fas svetsströmkälla med mer effekt och bättre portabilitet

17 januari 2017

Rebel EMP 215ic MIG/TIG/MMA-strömkälla är mycket flexibilitet med avseende på både strömförsörjning och arbetsplats, och erbjuder samtidigt många av de mest innovativa svetstekniska lösningar du kan hitta på dagens marknad.

Läs mer


x
x

x

Loading..