Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

Lediga tjänster

Manage the Exhibition trailer in Europe

The role is to drive the exhibition trailer and support the local venues across Europe. You are fully responsible for the complete exhibition trailer and the truck.

 

Senior HR- Administratör
Göteborg

 

ESAB är ett globalt företag som är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Vi söker nu en HR- manager för vår verksamhet i Laxå och Perstorp. I tjänsten kan du vara stationerad i Laxå eller Göteborg

Application Engineer at ESAB Research Center

We are looking for an Application Engineer for our Customer Support Team (CST).

As Application Engineer, you will contribute with technical expertise and project management.

You will also be the Team Leader responsible for coordination of projects and support to your team members.

Senior Power Electronics Designer

Göteborg

Kraftelektronikutveckling är ett av våra kärnkompetensområden inom R&D Equipment i Göteborg. Det går bra för oss och vi söker nu en senior kraftelektronikkonstruktör till vår avdelning för svetssystem.

Senior Test Leader

Göteborg

Vi söker nu en Testledare för test och verifiering av våra produkter. Tillsammans med våra kollegor globalt, inom ESAB och med kunden i fokus tar vi fram marknadsledande svetssystem. Vi arbetar tvärfunktionellt där du får en nyckelroll i vårt team. Våra lokaler och verktyg håller hög nivå och du får möjlighet att jobba med den senaste tekniken inom vår bransch.

Software Test Developer

Göteborg

Vi söker en erfaren testutvecklare för mjukvarutest med stor vana från att jobba med elektronik och mjukvara för inbyggda system. Den mjukvara vi utvecklar sitter i strömkällor, matarverk och kontrollpaneler i våra svetssystem. Vi har en modern miljö för automatiserade tester med HIL-riggar där vi kör nattliga byggen och regressionstester. Som testutvecklare arbetar du nära vårt mjukvaruteam och våra systemingenjörer.

UI Interaction Designer

Göteborg

Tillsammans med våra medarbetare globalt inom ESAB och med användaren i centrum tar vi fram marknadsledande svetssystem. Våra lokaler och verktyg håller hög nivå och du får möjlighet att jobba med den senaste tekniken under stort eget ansvar.

Reglertekniker för styrning av svetssystem

Göteborg

Svetsprocessutveckling är en av våra kärnkompetenser och ett av flera utvecklingsteam på Global R&D i Göteborg. Tillsammans med våra kollegor globalt, inom ESAB och med kunden i fokus tar vi fram marknadsledande svetssystem. Vi arbetar tvärfunktionellt där du får en nyckelroll i vårt team. Våra lokaler och verktyg håller hög nivå och du får möjlighet att jobba med den senaste tekniken inom vår bransch.

Svetsprocesstekniker

Göteborg

Vill du jobba med utveckling av nya svetsfunktioner och prestanda för våra maskiner? Vi söker nu en person till vårt specialistteam inom svetsprocessutveckling.

Design Manager

Laxå

Vi söker nu en Design Manager till vår produktionsenhet i Laxå.

Manuell svetsare till ESABs Process Center
Göteborg

Till vårt Process Center i Göteborg söker vi nu en junior manuell svetsare för en tidsbegränsad anställning, augusti till december 2019 med möjlighet till en tillsvidareanställning. Process Center är en del av Research Center inom vår utvecklingsavdelning Global R&D Filler Metals och samlar ESABs globala spetskompetens inom svetsning.

Tekniker / Provberedare

Göteborg

Till vårt Research Center i Göteborg söker vi nu en mångsidig och flexibel verkstadstekniker/provberedare. Research Center, är en del av vår utvecklingsavdelning Global R&D Filler Metals, som har fokus på forskning, pilottillverkning, avancerat analysarbete, metodutveckling, svetsning och kundsupport.

Sales Engineer – Capital Goods

Esab is a global company and world leading when it comes to producing consumables and equipment for virtually every welding and cutting process and application. We are looking for a Sales Engineer for Capital Goods.

We offer you an exciting opportunity where you get to further develop your skills in an international environment. Your workday will challenge you commercially and technically, and you will work closely together with development, sales and marketing on a strategic level.

Global Product Manager FSW 

Esab is a global company and world leading when it comes to producing consumables and equipment for virtually every welding and cutting process and application. We are looking for a Global Product Manager FSW for ESAB Automation.    We offer you an exciting opportunity where you get to further develop your skills and be responsible for the FSW product portfolio in an international environment.

 

Svetsprocesstekniker, Göteborg

 

Är du en duktig MIG-MAG-svetsare som vill jobba med utveckling av nya svetsfunktioner och ökad svetsprestanda i våra maskiner? Vi kan erbjuda dig ett inspirerande och utvecklande arbete som överstiger alla dina förväntningar inom svetsbranschen!

Svetsprocessutveckling är en av våra kärnkompetenser på utvecklings- avdelningen i Göteborg. Vi utvecklar styrningen av svetsprocessen, vilket innebär vi styr svetsbågens beteende genom olika reglersystem och algoritmer. Vi arbetar tvärfunktionellt tillsammans med till exempel marknad, inköp, produktion och service för att ta fram världens bästa svetssystem. Vi tar helhetsansvar för hela produktlivscykeln från kravdefinition tillsammans med kunden, konceptutveckling och detaljkonstruktion till verifiering i labb och underhåll.

 

 

 

 

x
x

x

Loading..