Om ESAB

Vårt verksamhetsområde

ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Våra lösningar och våra lösningar är välkända i hela världen för sin innovativitet. De är utvecklade med hjälp av återkoppling från våra kunder och byggda med expertkompetensen och den solida erfarenheten hos en global branschledare.

Vision och värderingar

Vår vision och våra värderingar är grunden för våra framgångar. Under Colfax ledning lever vi på ESAB upp till våra värderingar. Våra visioner och värderingar hjälper oss att fatta rätt strategiska beslut och allokera resurser på bästa sätt, och att hålla rätt fokus vid beslut i det dagliga arbetet.


Global närvaro

ESAB finns i nästan alla världens länder, med fler än 8 700 anställda och tillverkningsanläggningar på 4 kontinenter.

 

Historia

ESABs historia är svetsningens historia. När företagets grundare Oscar Kjellberg utvecklade världens första svetselektrod 1904, grundlade han samtidigt ett företag vars innovationer och kompromisslösa standarder har kommit att skriva en stor del av svetsningens historia.


Säkerhet och miljö

För oss på ESAB är det viktigt att skydda våra medarbetares och samarbetspartners personliga hälsa och säkerhet, liksom att skydda den miljö vi verkar i. Vi arbetar ständigt för att bli bättre ur hälso- och miljöperspektiv. Ett arbete som innefattar inte bara direkta miljö- och arbetsmiljöfrågor, utan även berör sociala frågor och ekonomi.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Jobb och framtid

ESAB är ett utmärkt val för dig med siktet inställt på tillverkningsindustrin, oavsett om du står i begrepp att ta dina första karriärsteg eller om du har lång erfarenhet och funderar över ditt nästa steg. Vi finns i hela världen och har lång och djupt rotad tradition av branschledarskap.

x

x

Loading..