Föregående
Nästa

Gasbågsvetsning (MIG/MAG - GMAW)

Vid MIG-svetsning (Metall Inert Gas) och MAG-svetsning (Metall Aktiv Gas) – med ett samlingsnamn kallade gasbågsvetsning (Gas-shielded Metal Arc Welding, GMAW) – upprätthålls en ljusbåge mellan en kontinuerlig, solid trådelektrod och arbetsstycket. Ljusbågen och smältbadet skyddas av en kontinuerligt strömmande inert eller aktiv skyddsgas, som håller undan atmosfärluften. MIG- och MAG-svetsning lämpar sig för de flesta material och det finns svetstrådar för en mängd olika metaller. 

MIG/MAG - GMAW lämpar sig utomordentligt väl för mekaniserad svetsning. Vi på ESAB har många års erfarenhet av detta och under årens lopp har vi varit föregångare inom robotsvetsning och andra mekaniserade lösningar. Vårt produktsortiment för mekaniserad MIG/MAG - GMAW omfattar allt från enkla svetstraktorer, som håller brännaren åt svetsaren under långa och påfrestande arbetspass, till helautomatiserade svetssystem.

 

Thumbnail image

Ombyggnadslösningar för robotsystem

Fördelarna med ESAB:s ombyggnadsslösningar

Läs mer


Thumbnail image

Robotsystem

En flexibel åkvagn för svetshuvudet.

Läs mer


Thumbnail image

SuperPulse™

För tillämpningar som kräver hög effektivitet för rotsträngar eller positionssvetsning i aluminiumlegeringar och rostfria stål i små eller stora godstjocklekar är SuperPulse den optimala lösningen.

Läs mer


Thumbnail image

Swift Arc Transfer™ (SAT)

MIG-höghastighetssvetsning med robot.

Läs mer


Produktinformation:

MIG/MAG - GMAW

x

x

Loading..