Föregående
Nästa

QSet™

En enda tryckning på QSet-knappen och några sekunders provsvetsning är allt som behövs, sedan hittar maskinen de optimala parameterinställningarna för kortbågsvetsning - automatiskt! Det är inte bara bekvämt och enkelt - du får högre produktivitet och bättre svetskvalitet också.

Med QSet får en enda knapptryckning maskinen att automatiskt välja optimal kortslutningsfrekvens för den gas/tråd-kombination som används, och att bibehålla frekvensen optimal när svetsaren ändrar trådmatningen utifrån varierande arbetsförutsättningar. Det behövs bara några sekunders provsvetsning. Vid byte till annan skyddsgas eller till tråd av annan typ eller diameter är det bara att upprepa den enkla proceduren, så hittar maskinen återigen de optimala båginställningarna.

Enklare än så här blir det inte! Svetsaren slipper lägga tid och koncentration på att ställa in rätt bågparametrar, och kan i stället fokusera helt på hantverket - att åstadkomma den perfekta svetsen. Den färdiga svetsen går dessutom snabbare och lättare att rengöra, eftersom de perfekta inställningarna reducerar svetssprutet till ett absolut minimum.

QSet finns för robottillämpningar, installerade i strömkällorna Origo Mig 4002c, 6502c och Aristo Mig U5000i med matarverk Aristo Feed med manöverpanel U6 eller U82.

QSet artificiell intelligens för svetsning kan användas tillsammans med hela vårt sortiment busstyrda, strömriktarbaserade svetsströmkällor.

Ladda ner broschyr:

x

x

Loading..