Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

Föregående
Nästa

Vi har skapat ett
skärtekniskt underverk.

×

Överlägsen intermittensfaktor

Skär mer, snabbare och längre. Intermittensfaktorn är 50 % vid 60 A vid skärning av kolstål, vilket motsvarar 7,6 kW – det är bäst i klassen.

×

Ett kraftpaket

Kompakt och väger endast 16,2 kg, därmed mycket portabel, utan några avkall på effekt och prestanda.

×

Robust skyddsram

En stadig skyddsram, som erbjuder flera lyftpunkter och med fyra handtag är Cutmaster 60i lätt att ta med överallt där du behöver den , även utomhus. Kapslingsklass IP23S gör den redo för allt du själv är redo för.

×

Power Factor Correction -PFC

Om du måste arbeta med mindre stabil strömförsörjning, till exempel från generator, kommer PFC att dämpa strömspikar och skydda maskinen från variationer i nätspänningen

×

Högre skärkapacitet och skärhastighet

Rekommenderade skärtjocklekar för Cutmaster 60i är 16 mm, med en övre gräns för kapning på 38 mm och håltagning upp till 16 mm.

Enastående balans mellan kraft och bärbarhet.

Överlägsen intermittensfaktor LÄS MER
Ett kraftpaket LÄS MER
Robust skyddsram LÄS MER
Power Factor Correction -PFC LÄS MER
Högre skärkapacitet och skärhastighet LÄS MER
×

Endast tre slitdelar

Färre delar att hålla i lager och snabbare byten, vilket betyder mindre stilleståndstid och mer produktion.

×

Flera driftlägen

Maskinen har fyra driftlägen – dubbelt så många som konkurrenterna – skärningsläge, utökat metallskärningsläge, mejslingsläge samt avtryckarlåst läge, som ger dig frihet att fokusera helt på skärningen.

×

Brännare SL60QD 1Torch®

Den här brännaren har mycket att erbjuda. För det första är den kompatibel med såväl hela Cutmaster-produktsortimentet som med andra i branschen använda skärsystem. För det andra har den snabbkoppling (Quick Disconnect, QD), som gör det möjligt att byta ut bara de delar som verkligen behöver bytas – brännaren eller slangpaketet – och det sparar pengar på lång sikt.

×

Skärljusbåge med lång räckvidd

När du måste arbeta i besvärliga positioner eller måste nå ända in i ett hörn kommer du att uppskatta ljusbågen Cutmaster 60i ger – bågen kan dras ut och bibehåller ändå obruten kontakt med arbetsstycket.

Exceptionell, lång skärljusbåge

Endast tre slitdelar LÄS MER
Flera driftlägenLÄS MER
Brännare SL60QD 1Torch®LÄS MER
Skärljusbåge med lång räckviddLÄS MER
×

Tålig LED-display

Systemets stora, lättavlästa display gör det lätt att hålla maskinens samtliga inställningar under uppsikt, också på avstånd. Den intuitiva, användarvänliga displayen ger omedelbart den återkoppling du behöver för att hålla inställningar och skärkvalitet på optimal nivå.

×

Gasoptimering

Denna unika teknik precisionsreglerar lufttrycket och säkerställer perfekt skärkvalitet och bästa prestanda. När du ställer in strömstyrka och väljer brännartyp, slangpaketlängd och driftläge, ger systemet visuell uppmaning att ställa in gastrycket i enlighet med övriga parametrar, men ger dig frihet att finjustera inställningarna efter situationen och ditt arbetssätt.

×

Bytesindikator för slitdelar

Cutmaster 60i är försedd med slitageindikator och varnar när slitdelarna måste bytas ut för att prestanda och skärkvalitet inte ska äventyras.

×

Konfigurations­hjälp för slitdelar

Upptill på strömkällan finns lättillgängliga anvisningar för hur slitdelarna fungerar tillsammans. Om du behöver mer information, hittar du den i snabbstartanvisningen som medföljer i förpackningen, och kommer igång på nästan ingen tid alls.

Är du redo?

Tålig LED-display LÄS MER
Gasoptimering LÄS MER
Bytesindikator för slitdelar LÄS MER
Konfigurations­hjälp för slitdelar LÄS MER

Se Cutmaster 60i i aktion.

TA REDA PÅ MER OM CUTMASTER 60i

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få reda på mer om Cutmaster 60i och andra spännande nyheter från ESAB.


* Obligatoriska fält
x
x

x

Loading..