Föregående
Nästa
Rebel is Here
x
x

Kontaktformulär

Tack för att du visar intresse för Rebel. Fyll i formuläret nedan så kontaktar ESAB dig med information om var din närmaste återförsäljare finns.

Play

EN FANTASTISK MASKIN FÖR ATT SVETSA VAD SOM HELST OCH VAR SOM HELST.

Man vet inte hur en typisk dag kommer att se ut – hur det är att arbeta från 9 till 5 vid ett skrivbord. Man vet inte var man kommer att befinna sig på nästa jobb, men det du vet är att du kommer att vara redo för allt. Inom svetsning innebär detta att man kan behöva alla typer av svetsprocesser och att man kan behöva svetsa i alla olika material i många olika miljöer. Rebel: maskinen som svetsar vad som helst och var som helst, allt du
behöver för att få jobbet gjort – från början till slut.
Rebel är allt annat än en vanlig svetsmaskin.

SANNINGEN Var köper jag en Rebel?
Sanningen

Sanningen

Specialbyggda system

Rebel EMP 215ic

Många tillverkare hävdar att deras maskiner kan användas för flera svetsprocesser, men i själva verket är dom inte mycket mer än en enkel MIG maskin. Rebel å andra sidan, är en genuin flerprocess maskin, vilket betyder att oavsett om du svetsar MIG/MAG med solid eller rörtråd, MMA med svårsvetsade elektroder eller Lift TIG så fungerar Rebel som om den var byggd för just den typen av svetsning. Läs mer

Sanningen

Smart teknik.

Oavsett om du just har börjat svetsa eller om du har jobbat med svets i 20 år så kan Rebel göra ditt jobb lättare med sMIG (smartMIG). För nybörjare finns det ett basläge, vilket gör det enkelt att komma igång. Erfarna svetsare kan dra nytta av den exklusiva, inbyggda bågkontrollen som hela tiden övervakar svetsningen och som anpassar sig för att ge utmärkta, repeterbara svetsar som verkligen kommer att förvåna. Upptäck sMIG.

Sanningen

Redo för allt.

Du vet aldrig vilken svetsprocess som kommer att behövas för ditt nästa jobb, eller vilken typ av strömförsörjning du kommer att ha tillgänglig. Det är därför vi har fyllt Rebel med olika typer av funktioner som ger dig flexibiliteten att svetsa vad som helst och var som helst. Oavsett om du har tillgång till spänning på 120 V eller 230 V, eller till och med en generator, så klarar Rebel av det.

Sanningen

Oöverträffad robusthet.

Du befinner dig i en anläggning, ute på fältet eller i verkstaden och behöver en maskin som du enkelt kan flytta runt och som tål kraftigt slitage. Rebel, är svetsmaskinen för dig! Med en design som bl.a består av fem handtag som fungerar som en skyddsram för panelen och anslutningar, ett chassi stål och en IP23 klassificering så är det verkligen maskinen som kan svetsa vart som helst och överallt. Dessutom levereras maskinen med en treårig garanti.

Sanningen

Det fullständiga paketet.

Du behöver mer än bara strömkällan för att komma igång med svetsningen. När du köper en Rebel kan du därför förvänta dig all den utrustning du behöver för att komma igång – direkt ut ur lådan.

  • Svetspistol med två extra 0,8 mm kontaktmunstycken
  • Svets- och återledarkabel för MMA
  • Gasslang med snabbkoppling
  • Solidtråd OK Aristorod 12.50 0,8 mm på Ø 200 mm spole
  • Matarrullar för 0,6; 0,8; och 1,0 mm tråd

Obs! Innehållet ovan avser Rebel EMP 215ic. Se faktablad och specifikationer för en komplett lista över innehållet i andra versioner

UTMANING

UTMANING

Byt till ESAB och se till att du är en av de första att lägga vantarna på en Rebel när den blir tillgänglig i butiken. Fyll i formuläret” Var köper jag en Rebel?” så kontaktar vi dig.

Var köper jag en Rebel?
x

x

Loading..