ESAB Nyhetsarkiv

ESAB FÖRBÄTTRAR TUBROD OK 15.13 EN RÖRELEKTROD MED BRETT ANVÄNDNINGSOMRÅDE FÖR ALLA SVETSLÄGEN

27 mars 2019

ESAB är världsledare inom svetsning och skärning och har gjort två viktiga förbättringar av OK Tubrod 15.13, en rörelektrod med brett användnings­område för alla svetslägen: Slagsegheten vid låga temperaturer är nu betydligt bättre och tråden finns nu även tillgänglig i bland diameter om 1,0 mm.

Läs mer


ANDAS LUGNT: NYA ESAB PAPR GER ETT STARKT SKYDD

20 mars 2019

För ett starkt skydd mot svetsrök och partiklar vid svetsning, mejsling och slipning presenterar ESAB sitt nya friskluftssystem ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator).

Läs mer


ESAB AB ÄR UTSETT TILL ETT AV KARRIÄR FÖRETAGEN I SVERIGE 2019 OCH ÄR ÄVEN NOMINERAD TILL ÅRETS EMPLOYER BRANDING FÖRETAG.

7 mars 2019

ESAB i Sverige har under en längre tid fokuserat på att stärka sitt varumärke och har aktivt arbetat med Employer branding. Vi har bland annat varit med på jobbmässor, deltagit i undersökningar riktade till studenter vid universiteten, synts i media i samband med rekryteringar och givit intervjuer.

Läs mer


ESAB uppgraderar FILARC pz6113 en rutil rörtråd för flera svetsprocesser och alla svetslägen

21 februari 2019

ESAB är världsledare inom svetsning och skärning och har uppgraderat FILARC PZ6113, en rutil rörtråd för flera svetsprocesser och alla svetslägen. En subtil men betydande finjustering av sammansättningen har resulterat i en markant förbättring av seghet, och tråden är nu även tillgänglig i mindre diametrar för användare som vill svetsa tunnare plåtar.

Läs mer


ESAB designar om MIG/MAG-brännarna i MXL-serien för förbättrad industriell prestanda

14 december 2018

ESAB har introducerat sin utvidgade och förbättrade serie av MXL MIG/MAG-brännare för industritillämpningar. ESAB höjde intermittensfaktorn från 35 till 60 % och erbjuder nu ett komplett utbud av gas- och vattenkylda MXL-brännare som är utformade för industritillämpningar. Alla MXL-brännare har kulleder och fjäderstöd som förbättrar flexibiliteten för att minska spänningar i handleden. Ett nytt handtag ger bättre ergonomi, och mjuka greppområden på modellerna 341, 411W och 511W ökar ytterligare bekvämligheten.

Läs mer


x
x

x

Loading..