Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

ESAB Nyhetsarkiv

Nya ESAB Rebel™ trefassvetsmaskiner erbjuder en oslagbar kombination av styrka, prestanda och flexibilititet

4 maj 2018

ESAB presenterar multiprocessmaskinerna Rebel™ EMP 255ic och Rebel EMP 320ic avsedda för MIG/MAG-, MMA- och DC TIG-svetsning. Båda enheterna väger 28,6 kg och drivs med 400 V +-10 % 3-fasspänning.

Läs mer


ESABs omriktare Renegade™ ET 300IP DC TIG/MMA med pulsströmfunktion tilldelas Red Dot Awards produktutformningspris

18 april 2018

Red Dot Award har varit ett ansett internationellt sigill för enastående kvalitet inom industridesign sedan 1955. ESAB Welding & Cutting Products tillkännagav att deras inverter Renegade™ ET 300iP DC TIG/MMA har tilldelats priset Red Dot Award för produktdesign inom kategorin Industrial Equipment, Machinery and Automation.

Läs mer


ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G för unika och prisvärda lösningar vid arbete med svetsning och slipning

11 april 2018

ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G – F20, G30, G40 och G50 – som med sina uppfällbara visir är särskilt lämpliga för svetsnings-, skärnings- och sliparbeten. Hjälmsortimentet F&G är ESABs mest mångsidiga lösning för svetsning och slipning, från den enkla F20-modellen med hög skyddsnivå, till den mångsidiga G30 och de stora inre visiren på modellerna G40 och G50.Alla modeller har ett "Luft"-alternativ för användning med tillbehöret ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator).

Läs mer


ESAB regulatorer serie G tillverkas nu i Europa

9 februari 2018

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och skärning, har gjort stora investeringar i sin fabrik i Polen, för tillverkning av den populära G-serien tryck- och flödesregulatorer för kunder i Europa.

Läs mer


Nya plasmaskärmaskinen Cutmaster™ 60i erbjuder bästa effekt/vikt-förhållande och lättavläst display

26 januari 2018

ESAB® Welding & Cutting Products tillkännagav att deras nya handhållna Cutmaster® 60i luftplasmaskärsystem nu är tillgängligt.

Läs mer


x
x

x

Loading..