ESAB Nyhetsarkiv

ESAB DIGITAL SOLUTIONS ERBJUDER SMIDIGA KUNDUPPLEVELSER VIA EN PORTFÖLJ MED ONLINELÖSNINGAR FÖR DATAHANTERING

11 november 2019

ESAB Welding & Cutting Products meddelade att de har migrerat alla element i ESAB Digital Solutions för att erbjuda en enhetlig plattform som drivs med Microsoft Azure IoT och använder ThingWorx® Industrial Innovation Platform från PTC. Flytten ger en smidig kundupplevelse över hela arbetsflödet under tillverkningen och gör det möjligt att dela data smidigt mellan komponenter i systemets serverdel. ESAB:s portfölj med digitala tjänster sammankopplar plåtoptimering, skärning, svetsning, gashantering och kvalitetssäkring för att driva en kontinuerlig förbättring i spårbarhet, dokumentering, kapitalförvaltning, produktivitet och kvalitet.

Läs mer


ESAB lanserar det första portabla matarverket med skyddsklass IP44-klassificering för exceptionell hållbarhet

1 november 2019

ESAB introducerar idag det portabla matarverket Robust Feed Pro, den första produkten i kategorin med skyddsklass IP44-klassificering, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk från alla riktningar, samt fasta föremål större än 1 mm.

Läs mer


ESAB DESIGNAR OM MIG/MAG-BRÄNNARNA I PSF-SERIEN för förbättrad industriell prestanda

27 september 2019

De moderniserade MIG/MAG-brännarna i PSF-serien från ESAB inkluderar den nya vattenkylda brännaren PSF 520W. Med en intermittensfaktor på 500 A vid 100 % med både blandgas och CO2 kan den ta sig an krävande jobb med trådar upp till 1,6 mm i diameter.

Läs mer


ESAB FÖRBÄTTRAR TUBROD OK 15.13 EN RÖRELEKTROD MED BRETT ANVÄNDNINGSOMRÅDE FÖR ALLA SVETSLÄGEN

27 mars 2019

ESAB är världsledare inom svetsning och skärning och har gjort två viktiga förbättringar av OK Tubrod 15.13, en rörelektrod med brett användnings­område för alla svetslägen: Slagsegheten vid låga temperaturer är nu betydligt bättre och tråden finns nu även tillgänglig i bland diameter om 1,0 mm.

Läs mer


x

x

Loading..