Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användningen av våra produkter och tjänster och hjälpa till med våra reklam- och marknadsföringsinsatser.

Cookie Policy   Sekretessmeddelande

Nyheter

Nyheter från ESAB

Håll dig uppdaterad om ESAB. Läs de senaste pressmeddelandena och artiklarna.

Nya ESAB Rebel™ trefassvetsmaskiner erbjuder en oslagbar kombination av styrka, prestanda och flexibilititet

ESAB presenterar multiprocessmaskinerna Rebel™ EMP 255ic och Rebel EMP 320ic avsedda för MIG/MAG-, MMA- och DC TIG-svetsning. Båda enheterna väger 28,6 kg och drivs med 400 V +-10 % 3-fasspänning. Rebel EMP 320ic ger en märkeffekt på 320 A/30 V vid intermittensfaktor 40 % och maximal uteffekt på 350 A/34 V, vilket gör den mer än kapabel för användning med både solida och fluxfyllda rörtrådar vid tunga industriella tillämpningar. Rebel EMP 255ic ger en märkeffekt på 255 A/26,8 V vid intermittensfaktor 40 % och maximal uteffekt på 300 A/34 V, vilket är idealiskt för industriella tillämpningar som kräver trådar från 1,0 till 1,2 mm.

"De här Rebel-maskinerna är de mest industrianpassade Rebel-maskinerna ...

ESAB presenterar multiprocessmaskinerna Rebel™ EMP 255ic och Rebel EMP 320ic avsedda för MIG/MAG-, MMA- och DC TIG-svetsning. Båda enheterna väger 28,6 kg och drivs med 400 V +-10 % 3-fasspänning. Rebel EMP 320ic ger en märkeffekt på 320 A/30 V vid intermittensfaktor 40 % och maximal uteffekt på 350 A/34 V, vilket gör den mer än kapabel för användning ...

Läs mer

ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G för unika och prisvärda lösningar vid arbete med svetsning och slipning

ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G – F20, G30, G40 och G50 – som med sina uppfällbara visir är särskilt lämpliga för svetsnings-, skärnings- och sliparbeten. Hjälmsortimentet F&G är ESABs mest mångsidiga lösning för svetsning och slipning, från den enkla F20-modellen med hög skyddsnivå, till den mångsidiga G30 och de stora inre visiren på modellerna G40 och G50.Alla modeller har ett "Luft"-alternativ för användning med tillbehöret ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator).

Hjälmen F20 är en hjälm med fast mörkhetsgrad, samt ett lätt skal och bekvämt huvudbindsle, vilket utgör grunden för hela F&G-sortimentet. F20 har ett svetsglas med mörkhetsgrad DIN 10 för svetsning och ...

ESAB presenterar hjälmsortimentet F&G – F20, G30, G40 och G50 – som med sina uppfällbara visir är särskilt lämpliga för svetsnings-, skärnings- och sliparbeten. Hjälmsortimentet F&G är ESABs mest mångsidiga lösning för svetsning och slipning, från den enkla F20-modellen med hög skyddsnivå, till den mångsidiga G30 och de stora inre visiren ...

Läs mer

ESAB regulatorer serie G tillverkas nu i Europa

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och skärning, har gjort stora investeringar i sin fabrik i Polen, för tillverkning av den populära G-serien tryck- och flödesregulatorer för kunder i Europa. När tillverkningen sker närmare huvudmarknaden kommer kunderna att få bättre lagerhållning hos återförsäljarna och kortare leveranstider, endast 5 till 7 dagar, för ej lagerhållna artiklar.

Den toppmoderna produktionsanläggningen i Opole i Polen är försedd med helt ny produktionsutrustning, anpassad för de allra modernaste tillverkningsprocesserna.

Dessutom är kvalitetskontrollen kompromisslös – 100 procent av regulatorerna kontrolleras och testas innan de får lämna fabriken.

Regulatorerna ...

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och skärning, har gjort stora investeringar i sin fabrik i Polen, för tillverkning av den populära G-serien tryck- och flödesregulatorer för kunder i Europa. När tillverkningen sker närmare huvudmarknaden kommer kunderna att få bättre lagerhållning hos återförsäljarna och kortare leveranstider, ...

Läs mer


Kalender

Besök gärna oss vid något kommande evenemang. Se ESABs kalender för en komplett förteckning över mässor och andra evenemang.
Denna sida uppdateras successivt, så kom gärna tillbaks hit!

ESAB Products

E-nyhetsbrev

Håll dig à jour med senaste nytt om svetsning och skärning från ESAB, som skickas direkt till din inkorg.

ESABs e-nyhetsbrev är fyllt med nyheter och information om produkter, kundapplikationer, tips, specialerbjudanden, kommande evenemang med mera.

Läs äldre nummer av nyhetsbrevet här.

Prenumerera på ESABs e-nyhetsbrev genom att fylla i formuläret.


x
x

x

Loading..