Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

ESAB regulatorer serie G tillverkas nu i Europa

9 februari 2018

ESAB, ett av världens ledande företag inom svetsning och skärning, har gjort stora investeringar i sin fabrik i Polen, för tillverkning av den populära G-serien tryck- och flödesregulatorer för kunder i Europa. När tillverkningen sker närmare huvudmarknaden kommer kunderna att få bättre lagerhållning hos återförsäljarna och kortare leveranstider, endast 5 till 7 dagar, för ej lagerhållna artiklar.

Den toppmoderna produktionsanläggningen i Opole i Polen är försedd med helt ny produktionsutrustning, anpassad för de allra modernaste tillverkningsprocesserna.

Dessutom är kvalitetskontrollen kompromisslös – 100 procent av regulatorerna kontrolleras och testas innan de får lämna fabriken.

Regulatorerna i serie G har funnits att tillgå i Europa under tre år, och har hittills kommit från ESAB:s fabriker i USA, Mexico och Kina. Produktserien har rönt så stor uppskattning i Europa att ESAB beslöt att satsa rejält på en tillverkningsanläggning specifikt för den europeiska marknaden.

Egenskaper och funktioner

Bland G-regulatorernas mest utmärkande egenskaper är överensstämmelse med ISO 2503, färgkodade inställningsvred så att användarna med bara ett ögonkast ser vilken gas de justerar, profilerade vred för att göra justeringen enkel även med skyddshandskar, och tydliga visartavlor med hög kontrast som är lätta att läsa av både på avstånd och på nära håll.

Höljet är tillverkat av höghållfast, zinklegerad aluminium med nästan dubbla hållfastheten jämfört smidd mässing, vilket ger utomordentlig hållbarhet och livslängd. Varje regulator är dessutom datummärkt för att underlätta kontrollrutiner och utbyten.

De europeiska G-regulatorerna har helt kapslad ventil, vilket ger bättre tillförlitlighet och högre syrgassäkerhet.

Regulatorerna i G-serien är konstruerade av ESAB och tillverkas av ESAB, vilket innebär att företaget har fullständig kontroll över varje aspekt av varje regulator – inklusive säkerhetsfunktioner, prestanda och kvalitet. ESAB har i mer än 100 år levererat högkvalitativa produkter för gassvetsning och gasskärning, och G-serien är ett av de senaste tillskotten till företagets produktportfölj. ESAB:s G-serie är en heltäckande produktfamilj av 1-stegsregulatorer, inklusive förinställda regulatorer, gasflödesregulatorer och flödesmätarregulatorer.

ESAB är en välkänd branschledare inom svetsning och skärning. ESAB har tillsatsmaterial, utrustning och tillbehör för att skapa lösningar för kunder i hela världen – oavsett om de arbetar med sedan länge beprövade och förfinade svets- och skärmetoder eller med revolutionerande tekniska lösningar inom automation och mekaniserad skärning.

 

ESABs regulatorer i G-serien
ESABs regulatorer i G-serien
x
x

x

Loading..