Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

ESAB Nyheter

ESAB AB ÄR UTSETT TILL ETT AV KARRIÄR FÖRETAGEN I SVERIGE 2019 OCH ÄR ÄVEN NOMINERAD TILL ÅRETS EMPLOYER BRANDING FÖRETAG.

7 mars 2019

ESAB i Sverige har under en längre tid fokuserat på att stärka sitt varumärke och har aktivt arbetat med Employer branding. Vi har bland annat varit med på jobbmässor, deltagit i undersökningar riktade till studenter vid universiteten, synts i media i samband med rekryteringar och givit intervjuer.

Läs mer


ESAB uppgraderar FILARC pz6113 en rutil rörtråd för flera svetsprocesser och alla svetslägen

21 februari 2019

ESAB är världsledare inom svetsning och skärning och har uppgraderat FILARC PZ6113, en rutil rörtråd för flera svetsprocesser och alla svetslägen. En subtil men betydande finjustering av sammansättningen har resulterat i en markant förbättring av seghet, och tråden är nu även tillgänglig i mindre diametrar för användare som vill svetsa tunnare plåtar.

Läs mer


ESAB designar om MIG/MAG-brännarna i MXL-serien för förbättrad industriell prestanda

14 december 2018

ESAB har introducerat sin utvidgade och förbättrade serie av MXL MIG/MAG-brännare för industritillämpningar. ESAB höjde intermittensfaktorn från 35 till 60 % och erbjuder nu ett komplett utbud av gas- och vattenkylda MXL-brännare som är utformade för industritillämpningar. Alla MXL-brännare har kulleder och fjäderstöd som förbättrar flexibiliteten för att minska spänningar i handleden. Ett nytt handtag ger bättre ergonomi, och mjuka greppområden på modellerna 341, 411W och 511W ökar ytterligare bekvämligheten.

Läs mer


ESAB byter namn från Sandvik Welding Consumables till Exaton™, ett varumärke inom ESAB-gruppen

7 november 2018

I mer än 80 år har Sandvik Welding Consumables varit en världsledande utvecklare och tillverkare av avancerade tillsatsmaterial i rostfritt stål och nickel för krävande miljöer.

Läs mer


ESAB acquires Gas Control Equipment, becomes leading provider of flow control and oxy-fuel solutions

1 oktober 2018

ESAB Welding & Cutting Products today announced that it has acquired Gas Control Equipment (“GCE”). With headquarters in Malmö, Sweden, GCE is a leader in European gas equipment, offering full solutions for general industrial, healthcare, high-purity and science and research applications. GCE employs more than 900 people.

Läs mer


x
x

x

Loading..