ESAB AB ÄR UTSETT TILL ETT AV KARRIÄR FÖRETAGEN I SVERIGE 2019 OCH ÄR ÄVEN NOMINERAD TILL ÅRETS EMPLOYER BRANDING FÖRETAG.

7 mars 2019

Logo-Karriär Företag

 
ESAB i Sverige har under en längre tid fokuserat på att stärka sitt varumärke och har aktivt arbetat med Employer branding. Vi har bland annat varit med på jobbmässor, deltagit i undersökningar riktade till studenter vid universiteten, synts i media i samband med rekryteringar och givit intervjuer.

 

Nu har vi glädjen att meddela att vi har fått 2 olika utmärkelser.

 

ESAB är utsett till ett av Sveriges Karriärföretag 2019

Karriärföretagen är de 100 arbetsgivare i Sverige som årligen utses att vara attraktivast att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma. Karriärföretagen utses årligen sedan 2011, exempel på tidigare vinnare är Tetra Pak, Alfa Laval, IKEA och Volvo.

 

Juryns motivering

”Med en fokuserad utveckling engagerar ESAB sina medarbetares karriärutveckling inom organisationen. De jobbar attraktivt med Employer Branding då de ser till att potentiella talanger och nuvarande medarbetare hamnar i en positiv arbetsmiljö där de kan utvecklas. Härmed utses ESAB till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”


ESAB är dessutom nominerad till Årets Employer branding företag 2019.

Detta anrika företag vinnlägger sig om att visa fram den bredd av möjligheter som finns för unga akademiker inom företaget. Vidare är företaget verksamt internationellt och har en bred produktflora. Universum Communications vill därför nominera ESAB till Årets employer branding företag 2019. Vinnaren kommer att utses i maj 2019.

 

Se alla nominerade företag här

Se intervju med Sten Wallin, VD ESAB AB här

x

x

Loading..