Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

Föregående
Nästa

OK 48.00

DEN URSPRUNGLIGA
SVETSELEKTRODEN

ESABs innovationshistoria som en av världens ledande tillverkare av förbrukningsmaterial för svetsning, började med uppfinningen av den belagda svetselektroden år 1904 av Oscar Kjellberg. Över 100 år senare möter svetsare fortfarande hans initialer i form av OK på tillsatsmaterialet de använder. I dag förblir elektrod-serien ESAB OK med låg hydrogenhalt branschstandarden och en stöttepelare för tillverknings- och underhållsapplikationer.

MER ÄN OK

Alla ektroder rmed  låg hydrogenhaltig  är inte skapade lika.
ESAB OK-serien ger utomordentliga svetsegenskaper i en
av marknadens bredaste portföljer med belagda elektroder.

PRESTANDA
DU KAN LITA PÅ

Oavsett vilket arbete som skall utföras, garanterar OK-seriens elektroder med låg hydrogenhalt god genomträngning och en bra kvalitet. OK-elektroder ger bevisligen en jämn, stabil båge med lite svetsstänk. Du kan lita på att elektroder i ESAB OK-serien levererar överlägsen prestanda och bra mekaniska egenskaper i miljöer med både höga och låga temperaturer, på arbetsplatser med hög luftfuktighet eller för de mest utmanande positionssvetsprojekten. Att de dessutom är så lätta att använda gör dem till ett självklart val för svetsaren.

OK 48.00

DET FINNS EN LÖSNING SOM ÄR OK
FÖR DINA MMA-SVETSKRAV INKLUSIVE: OK 48.00

 • Tillförlitliga, låg hydrogenhaltiga elektroder för krävande applikationer.

  Elektroder för olegerat och legerat stål. De skapar ett kvalitativt svetsgods som är motståndskraftigt mot sprickning och kan nå höga svetshastigheter. Dessa elektroder är relativt okänsliga för grundmaterialets sammansättning. En allmän elektrod som presterar bra på ett stort antal basmaterial, perfekt för svetskonstruktioner där förhållanden med hög påfrestning inte kan undvikas.

 • Exceptionella elektroder för alla positioner

  För kritiska applikationer som kräver slagseghet vid låga temperaturer. De ger en jämn, stabil båge med mycket lite svetsstänk. Utmärkt bågstart förbättras av den speciella grafitspetsen på elektroden. Fullständig slaggtäckning möjliggör enklare slaggborttagning, minimal efterarbete och förbättrar därmed produktiviteten. Avsedda för ett brett urval av följande material kolstål, låglegerat stål och härdbart stål.

EN MODERN SAMMANSÄTTNING

ESABs nya generation av OK 48.00-elektroder förbättrar vår redan framgångsrika design. OK 48.00, nu H4R, ger samma effektivitet, mekaniska egenskaper och överlägsna svetsbarhet i en modern sammansättning, konstruerad för att minska fuktupptagning i miljöer med hög fuktighet. Motståndskraft mot fuktupptagning hjälper till att förhindra vätesprickor och minskar risker för porositet, vilket är särskilt kritiskt för konstruktion inom offshore och konstruktioner i grov plåt.

OPTIMALT FUKTSKYDD

Elektroder i OK-serien levereras i ESABs VacPac™ vakuumförpackning för optimalt skydd mot fuktupptagning utan behov av kostsamma ompackningar eller specialhantering. Säker exponeringstid är 9 timmar* efter att VacPac öppnas med skyddsfolien kvar på plats. *Gäller vid AWS-testförhållanden av standardtyp vid 27°C och 80% RF. VacPac är enkelt och bekvämt att använda och försäkrar att elektroderna behåller sitt "fabriksfärska" tillstånd med låg fuktighet fram till att vakuumförpackningen öppnas. Vid förvaring enligt anvisningarna är hållbarheten praktiskt taget obegränsad. ESAB VacPac har godkänts av tredjepartsorganisationer för användning under stränga miljöbetingelser.


 

 

 


PROVA SJÄLV

Med ESABs serie av låg hydrogenhaltiga elektroder, föreligger ingen risk, från den första tändningen till den sista tändningen. Testa en av ESABs låg hydrogenhaltiga OK 48.00-elektroder och upptäck varför den ursprungliga svetstelektroden fortfarande är den bästa. Hitta din närmaste ESAB-återförsäljare, esab.com.

ESAB OK 48.00-SERIEN ÄR DET SJÄLVKLARA
VALET FÖR LÅG HYDROGENHALTIG SVETSNING:

OK 48.00 
 • E7018-H4R AWS EN, EN ISO 2560-A E 42 4 B 42 H5
 • Jämn och stabil båge, lite svetsstänk
 • Minimalt behov av efterbearbetning
 • God genomträngning och högt utbyte upp till 125%
 • God tändning och återtändning
 • Kan användas för ett brett utbud av grundmaterial
 • Den ursprungliga belagda elektroden – över 100 år av kvalitet, tillförlitlighet och prestanda
 • Ingår i en av de bredaste produktportföljerna som erbjuds


SKICKA DINA SYNPUNKTER

Har du provat OK 48.00 elektroden? ESAB vill veta vad du tyckte. Skicka dina synpunkter till oss, fyll i formuläret här nedan.

Skulle du kunna rekommendera OK 48.00 elektroden:

Ålder:

* Obligatoriska fält

x
x

x

Loading..