Föregående
Nästa

Enter Savage Mode
med Savage A40.

Med en radikal design som inspirerats av vår bästsäljande hjälm SENTINEL™ A50, ljusare siktområde och förbättrad färgdefinition, kan den automatiska svetshjälmen Savage A40 släppa lös en ny värld av svets- och skärprestanda för både tillfälliga och professionella användare.

Beställ Savage A40


Exceptionell bekvämlighet.

Det lätta skalet i Savage A40 har ett helt nytt justerbart huvudbindsle som är ytterst bekvämt samtidigt som den skyddar från värme, gnistor och sprut – oavsett tillämpning.

Exceptionell bekvämlighet.

Utmärkt optisk prestanda.

Vi utrustade Savage A40 med ett siktområde på 100x50 mm för ett bredare synfält och större rumsuppfattning. Glaset i optisk klass 1/1/1/2 har ultraklar True Color-teknik som ger ökad synlighet av smältbad och tydligare synfält. Resultatet? Ett större, bättre synfält.

<strong>Utmärkt</strong> optisk
prestanda.

Extrem teknik.

Med Savage A40 har du inställningarna för känslighet och fördröjning helt under din kontroll. Justera känsligheten innan du svetsar med låg strömstyrka för bättre reaktion på mörkare ljusbåge, eller finjustera fördröjningen för att ställa in hur länge glaset ska vara mörkt när ljusbågen avslutas, så svarar de fyra ljussensorerna på Savage A40 med automatisk mörkläggning, i synnerhet vid arbete ur position.

Extrem teknik.

Häftiga externa funktioner.

Precis som Sentinel, levereras Savage A40 med en externt aktiverad sliplägesknapp för överlägsen bekvämlighet, och justeringsvredet om DIN 9–13 gör det lättare att ändra mörkhetsgrad, även när du bär en tjock handske.

Häftiga externa funktioner.

Släpp lös din inre svetsvilde.

Förbättra dina resultat genom att beställa den nya
svetshjälmen Savage A40 idag.

x

Fråga om

E-post
Tel
x

x

Loading..