Garanti/Garanti-Information

Kvalitet och pålitlighet från ESAB

På ESAB är nöjda kunder det allra viktigaste. Din ESAB-produkt backas upp med ett av branschens mest omfattande garantiprogram. När du köper en produkt från ESAB kan du vara säker på att du har valt bästa kvalitet och att du även räknar med den bästa kundtjänst som finns att tillgå.

En garanti som gör utmärkta produkter ännu bättre

Som branschledande vill ESAB försäkra dig om att vår utrustning når upp till dina förväntningar genom garantin som gör att produkterna blir ännu bättre.

ESABs 3-års garanti gäller på större delen av sortimentet av strömkällor för manuell svetsning, manuella plasmaskärmaskiner och matarverk som sälj.

Garantiarbete utförs av ESABs auktoriserade serviceverkstäder, ett nätverk av auktoriserade serviceverkstäder vilka har en mycket omfattande geografisk täckning. Alla garantireparationen utförs kostnadsfritt för de produkter som havererar till följd av defekter i material eller tillverkning, vid 8 timmar/1 skift drift per dygn under tre år från inköpet. Vissa garantiundantag gäller.

Läs mer om våra tidsperioder för garanti i vår garantipolicy.

ESAB har erfarenhet och kvalitet nära till hands.

Våra serviceverkstäder erbjuder professionella tjänster, reparation och kalibrering av ESAB-utrustning.

Registrera dig

ESABs nya garanti träder i kraft vid tidpunkten för inköpet. Vi vill göra garantianspråken krångelfria – allt som behövs är produktens serienummer och faktura kopia. Det finns en Online registrering för kunder som önskar registrera sin produkt och för att ta emot uppdaterad produktinformation, inklusive nyheter om uppgraderingar, samt erhålla en effektivare teknisk support.

Är du en stolt ägare av ESAB produkt och vill hålla dig uppdaterad på våra nyheter, fyll i garantiregistreringen och du kommer automatiskt att få senaste nyheter och uppdateringar.

 

Har du frågor? Kontakta oss.

x

x

Loading..