Smartphone-appar

ESABs smartphone-appar är enkla att ladda ner och använda utan att ens behöva lämna arbetsplatsen. Ladda också gärna ner en QR-scanner. Android eller iPhone? Det spelar ingen roll. ESAB har alternativ för dig.

EXATON svetshandledning

Exatons svetsapp är ett praktiskt hjälpmedel för svetsare och finns till hands med användbar information. Appen inkluderar en urvalsguide för svetsklasser, skyddsgashjälp, ferritdiagram och värmetillförselsberäknare. Du kommer att kunna uppskatta svetsbarhet och hitta användbara tips för din svetsplanering i svetshandledningen. Alla detaljer för hela Exatons produktutbud av tillsatsmaterial finns med – allt i din mobil!

Rekommenderade QR-kodläsare

Har du ingen QR-kodscanner? Besök appbutiken för din smartphone och sök efter "QR kodläsare" i avdelningen för gratisappar för att ladda ner en scanner.

x

x

Loading..