Denna webbplats använder cookies och annan spårningsteknik för att ge dig våra tjänster, förbättra prestanda och funktionalitet hos våra tjänster, analysera användandet av våra produkter och tjänster, samt hjälpa till med vår annonsering och marknadsföring.

Cookiepolicy   Sekretesspolicy

Föregående
Nästa

weldcloud

WeldCloudEtt webbaserat system som kopplar svetsströmkällor till en programvaruplattform där hantering och analys av data ger maximal produktivitet.


Varje gång en svetsare slutför sitt pass, genererar svetningen en mängd data. Data som kan påverka framtida beslut, förbättra produktivitet och ge dig all nödvändig information för att förstå hur svetsningen utfördes. WeldCloud™ kan ge dig den möjligheten.


x

WeldCloud by ESAB | Det finns en styrka i siffror.

FRAMTIDENS SVETSNINGAR BLIR STARKARE MED NUTIDENS DATA.

WeldCloud är den enda plattform för att logga produktivitet som använder 3G, trådlöst nätverk och Ethernet. Allt för att kunna anslutas till praktiskt taget alla egna programvarusystem och undvika irriterande brandväggar och anslutningsproblem. Dessutom är WeldCloud ett säkert,  skyddat system som säkerställer att data förblir konfidentiella. Och detta är bara början, WeldCloud erbjuder:

  • Spårbarhet. Plattformen kan spåra befintliga svetsningar och ge detaljer om hur och när de skapades.
  • Dubbelriktad kommunikation. Plattformen för över inställningar, till exempel nya kombinationer av svetsparametrar, till maskiner. Maskinerna kan sedan i sin tur skicka tillbaka data till plattformen.
  • Enkel installation. Med WeldCloud kommer du igång på ett par timmar och utbildas på några få dagar.
  • Larmhantering. WeldCloud sänder automatiskt ut maskinlarm vid fel vid behov och när de har schemalagts av användaren.
  • Enkel att integrera. Äger du redan ESAB-utrustning? WeldCloud har lösningar som fungerar med befintliga maskiner så att du kommer igång med arbetet – snabbt.
  • Användarvänligt gränssnitt. WeldClouds flexibla design gör det enkelt att använda plattformen oavsett var du befinner dig, på jobbet eller på resande fot med bärbar/stationär dator eller med smartphone/surfplatta.
  • 100 % skalbar. Testa WeldCloud genom att först lägga till det på en eller två maskiner och sedan flera allt eftersom. Dra fördel av de nya verktygen och funktionerna som ständigt utvecklas och uppdateras.

ALLA BLIR SMARTARE MED WELDCLOUD.

WeldCloud gör inte bara det omöjliga möjligt genom att förbättra produktiviteten, datan ger också alla i din verksamhet chansen att förbättra sina prestationer.

Operations Managers.Driftschefer.

Som driftschef är man ständigt på jakt efter tillfällen att öka produktiviteten och samtidigt bibehålla högkvalitativa resultat. WeldCloud möjliggör detta genom att utrusta dem med data för att finna nya sätt att öka produktiviteten.

Quality Assurance Engineers.Kvalitetsingenjörer.

Som kvalitetsingenjör är spårbarhet det viktigaste, till exempel vid felsökning av en defekt svetsfog. WeldCloud ger all nödvändig data för att spåra en svetsning och fatta beslut om vad som behöver göras för att lösa problemet och förebygga framtida fel.

Service and Maintenance Technicians.Service- och underhållstekniker.

Service- och underhållsarbetare behöver veta var alla maskiner i anläggningen befinner sig och vad de gör. Om en maskin havererar och uppvisar ett fel larmar WeldCloud tekniker omedelbart så att de kan ge en snabb och exakt diagnos och kommunicera effektivt med ESABs serviceexperter.

Welding Engineers.Svetsingenjörer.

Svetsingenjörens uppgift är att fasställa om vilken som är den bästa möjliga svetsningsprocess för en given tillämpning och testa den. Det krävs en hel del data för detta och för att sedan testa på en maskin. När det är gjort kan WeldCloud skicka processen till molnet och för att senare föra den till alla maskiner i verkstaden/anläggninen, vilket sparar en enorm 
                                    mängd tid.

KOM IGÅNG MED WELDCLOUD

ESABs tekniker kan installera WeldCloud på en eller alla dina maskiner på ett par timmar och utbilda din personal på bara några dagar. Ta första steget med WeldCloud. Fyll i formuläret nedan, så kommer en ESAB-representant att kontakta dig för mer information.

* Obligatoriska fält

x
x

x

Loading..